662 kvm unik Strandvejsvilla
Direkte til Øresund - evt. delvist erhverv
Herskabelighed ud over alle grænser

Formidabel og helt unik Strandvejsvilla på 662 kvm med mulighed for delvist liberalt erhverv og med en beliggenhed direkte til Øresund i Espergærde. Den store parklignende panoramagrund er på 3.949 kvm og er helt uden støj og meget ugenert. Ejendommen er opført i smukkeste palæstil og er nærmest en præsident værdig, og den er renoveret med respekt. Smukt ankomstparti med in&out-indkørsel med plads til mange biler.

Man bydes velkommen i fashionabel og enorm stor hall med gæstetoilet og imponerende trappeløb, som er lige til en film. Ejendommen er så overvældende, både i størrelse og i detaljer, at en beskrivelse er svær. For interesserede bør den opleves ved selvsyn! Enorm stue mod Øresund med smukke parketgulve, stuk, palæruder, pejs og detaljer fra en svunden tid, franske fløjdøre til endnu en stue mod Øresund, igen med fløjdøre til herskabelig, stor spisestue med plads til de store selskaber, lækker billardstue/bibliotek, og endnu en smuk stue. Stort og lækkert landkøkken-alrum, helt som det skal være i sådan en ejendom. Førstesalen har reposer med åben forbindelse ned til hall-en, utroligt stort masterbedroom med terrasse og fri udsigt over Øresund, masterbathroom med masser af plads. 4 store værelser, alle med udsigt til Øresund. Yderligere et badeværelse.
Herudover er der en selvstændig lejlighed på 96 kvm, perfekt til teenagerne/au-pair m.v. Der er også 96 kvm, som er godkendt til erhverv. Endvidere 200 kvm høj kælder med bla flot vinkælder, laundry og masser af gode rum
Energiniveau E.

Bestil fremvisning af ejendommen her

hr@helleskovby.dk eller ring på tlf. 7020 2959


Udfyld formularen og vi kontakter digAntal visninger for denne ejendom: 24,231


Henning Reinholdt
Email: hr@helleskovby.dk

Ejendomsmægler & Valuar MDE.
40 års branchekendskab med salg af boliger
og erhverv, stort som småt.