Masser af ro og en utrolig dejlig natur

Projektsalg er typisk hvad man i ”gamle dage” kaldte salg ”på roden”, dvs. salg af en endnu ikke færdigopført ejendom.

Se Præsentations Video

Vi kan nu tilbyde interesserede købere et fantastisk projekt i Espergærde nord for København, bestående er 5 store ejerlejligheder i størrelsen 129 – 170 kvm. i en smukt ombygget herskabsejendom med elevator og pragtfuld udsigt over Øresund,med egen Strandgrund til og uden Bopælspligt.

Alle lejligheder har stor terrasse. Lejlighederne og selve hovedejendommen renoveres gennemgribende og vil fremstå som en helt nybygget ejendom.

Fælles have og fælles faciliteter i underetagen. Pris fra kr. 6.200.000,-. Projektet forventes at stå færdigt og klar til indflytning april 2019.

Gulve:På stueplan og 1. sal som er klassiske og herskabelige, monteres der olierede massive egetræsgulve i sildebensmønster, og 145mm almue fodpaneler.På 2. Sal, som har et mere moderne, og ”stramt” udtryk, monteres lamelplank i olieret egetræ med 6mm massivt slidlag, plankerne bliver ca. 20cm brede og ca. 2,4 meter lange.På 2. sal monteres hvide 15x68mm fodpaneler.På alle badeværelser monteres der cementgår italienske fliser i stort format, med tilhørende sokkelflise – på væggene i brusenische monteres der blanke hvide ”metrofliser” i 10x20cm.

Vægge:Alle vægge i hele ejendommen (bortset fra kælder), bliver fuldspartlede, filtede og malede overflader, farven bliver knækket hvid, i glans 10 bortset fra vådrum som har glans 20(vådrumsmaling).

Lofter:Alle lofter i hele ejendommen (bortset fra kælder), bliver fuldspartlede, filtede og malede overflader, farven bliver råhvid, i glans 10 bortset fra vådrum som har glans 20(vådrumsmaling).

Hvor der er synlige bjælker i loft, males disse med hvid halvblank traemaling. I de fleste gvrige rum monteres en klassisk stuk i ca. 100x100mm.

Vinduer: De originale vinduer med koblede rammer er, hvor muligt, nænsomt restaureret og malet med hvid (RAL 9010), og hvor de er blevet udskiftet er det til lavenergitermovinduer med pålimede sprosser fra Outrup.Ingen rum indeholder forskellige typer vinduer.Terrassedøre er alle nye, og med lavenergi termoglas.

El-Installation:Der er komplet ny el-installation i bygningen, elmålere for alle lejligheder er placeret i fælles målerskab i indgangshallen i kælderplan – i hver lejlighed er der individuelle undertavler og alle lejligheder har 3 faser og 16 ampere til rådighed.

 

Alle nye kontakter er af typen LK Fuga med hvide rammer.Hver lejlighed har Netværksstik på strategiske placeringer i hvert rum (ikke badeværelser), til tv, printere etc. – Alle netværksstikkene samles ved el-tavlen hvor det er muligt at koble sin router til.

Ejendommen har højhastighedsinternet fra Yousee indlagt, som man kan melde sig til individuelt

Varme installation:Alle gulve på stue, 1. sal og 2. sal udføres med gulvvarme, og trådløse termostater i hvert rum.I kælderrum og trapperum er der radiatorer.

Ejendommen har ny naturgaskedel fra Viessmann og ny 350 liters varmtvandsbeholder.

Elevator:Ejendommen har ny 6 personers elevator fra Schindler, som er tilsluttet telefonnettet og autoriseret alarmcentral.

Komfur – Siemens mærke IQ
Kølle – fryseskab – Siemens mærke IQ
Vaskemaskine – Siemens mærke IQ
Tørretumbler – Siemens mærke IQ
Emfang – Siemens mærke IQ eller et andet mærke.

Bestil fremvisning af ejendommen her

hr@helleskovby.dk eller ring på tlf. 7020 2959
Udfyld formularen og vi kontakter dig


Antal visninger for denne ejendom: 929


Henning Reinholdt
Email: hr@helleskovby.dk

Ejendomsmægler & Valuar MDE.
40 års branchekendskab med salg af boliger
og erhverv, stort som småt.