Gennemrenoveret lystejendom ved Langeskov
Skøn udsigt ud over marker, åen og skov

Her er der tale om en smuk og velbeliggende 3-længet landbrugsejendom med en hyggelig, gammel gårdsplads samt ca. 5.5 ha park, skov, plantage og eng, der byder på helt særlige muligheder for både den private og erhvervsdrivende.

Ejendommen ligger i udkanten af Langeskov by. Der er kort afstand til indkøbscenter, skole, togstationen, diverse sportsfaciliteter og motorvejen. Og det tager ca. 15. min. i bil til Odense, Rosengårdscenteret, Kerteminde og Nyborg.

Stuehuset på 219 kvm er gennemgribende renoveret med respekt for husets alder og fremstår smukt og charmerende. Inde i stuehuset får man en hall, en stor kombineret spise- og opholdstue med brændeovn, en imponerende havestue med brændeovn og fritlagte loftsbjælker, et stort, rustikt køkken med spiseplads, et smukt badeværelse, 3 dejlige, rummelige værelser ( + mulighed for yderligere et værelse) samt velindrettet bryggers. Endvidere er 1. salen uudnyttet.

Længerne er begge på 100 kvm. Den ene er indrettet med 2 store garager samt plads til opbevaring af maskiner etc. I den anden længe er der indrettet lager, værksted samt en mindre lejlighed på 25 kvm.

Udenomsarealet består af en dejlig, parklignende have, en mindre skov, en plantage, mindre sø og en eng. Arealet er afgrænset af en å. Der er fra stuehuset en skøn udsigt ud over marker, åen og skoven.

Her kan den pladskrævende og naturelskende familie erhverve en lystejendom med mulighed for husdyr,fiskeri og jagt. Alternativt kan ejendommen fungere som domicil for en mindre håndværkervirksomhed.

Bemærk at den årlige ejendomsskat er kr. 2.500. Der vil være mulighed for at god lejeindtægt ved udlejning af den ene længe samt udlejning af areal med 132 kvm overdækket hal til evt. dyrehold.

En helt fantastisk ejendom der skal opleves.

Energiniveau D

Bestil fremvisning af ejendommen her

hr@helleskovby.dk eller ring på tlf. 7020 2959


Udfyld formularen og vi kontakter digAntal visninger for denne ejendom: 723


Henning Reinholdt
Email: hr@helleskovby.dk

Ejendomsmægler & Valuar MDE.
40 års branchekendskab med salg af boliger
og erhverv, stort som småt.