165 kvm arkitekttegnet villa med formidabel udsigt

Denne arkitekttegnede villa ligger højt på en dejlig ugeneret grund ikke langt fra Kerteminde Fjord. Udsigten fra villaen kan opleves inde fra boligen gennem de store vinduespartier. En pragtfuld villa med masser af moderne komfort, personlighed og en attraktiv beliggenhed i et roligt område på en lukket vej.

Der er kort afstand til Kerteminde by med det fantastiske miljø, den skønne Nordstrand, marianen og Danmarks måske flotteste goldbane Great Northern. Og så er der kun 20 minutter i bil til Odense.

Ejendommen ligger smukt, og den høje placering i terrænet giver perfekte lysforhold inde i boligen og en storslået udsigt til fjorden. De 165 kvm fordeler sig på stueplan og første sal i en meget familievenlig indretning. Arkitekturen er minimalistisk. De rene linjer går igen inde i boligen, hvor de stilrene materialer, hvidpudsede vægge, flotte lyse plankegulve og mørke træsorter går igen i bl.a. det specialdesignede køkken.

Fra køkkenet er der en åben forbindelse til en dejlig, lys spisestue. Hele rummet er åbent op til førstesalen, og den imponerende loftshøjde giver en helt unik rumoplevelse. Der er brændeovn i spisestuen og direkte udgang til en delvis overdækket terrasse. Herudover indeholder etagen en entre, et bryggers samt en værelsesafdeling med et lækkert badeværelse samt 2 regulære værelser.

Der er forbindelse til førstesalen fra trappen i køkkenet. Heroppe er der en fantastisk udsigtsstue med loft til kip og store vinduespartier Herfra har man et imponerende vue ud over området og fjorden. Endvidere en værelsesafdeling med et godt værelse, et dejligt master bedroom og et skønt badeværelse med muret brusebad, dobbelthåndvask og ovenlysvindue.

Haven er omkranset af en bred, høj bøgehæk og anlagt med en stor græsplæne og solrige fliseterrasser. Haven kræver næsten ingen vedligehold. Foran huset er der en flot anlagt indkørsel, som fører op til stor carport med tilhørende opbevaringsskur på i alt 22 kvm.

En skøn villa – der simpelthen skal ses!

Bestil fremvisning af ejendommen her

hr@helleskovby.dk eller ring på tlf. 7020 2959


Udfyld formularen og vi kontakter digAntal visninger for denne ejendom: 890


Henning Reinholdt
Email: hr@helleskovby.dk

Ejendomsmægler & Valuar MDE.
40 års branchekendskab med salg af boliger
og erhverv, stort som småt.