Anbefalinger

Anbefalinger

Med næsten 20 år på boligmarkedet skulle det være mærkeligt, hvis ikke vi hen over årene havde fået et par pæne ord med på vejen.

Det har vi heldigvis også. Vi er ydmyge og stolte over, at være betroet et meget stort antal salgsopgaver.

Det gælder alle salgsopgaver, store som små. Vi tager alle opgaver meget seriøst og gør os umage for at opnå det salgsresultat vi har stillet vores sælger i udsigt.

Et par rosende ord varmer hver gang. Tak for det, det betyder meget for os og bekræfter os i, at vi gør en forskel. Nedenfor kan enkelte anbefalinger læses.

Du er mere end velkommen til kontakte os

hr@helleskovby.dk eller ring på tlf.

7020 2959

2011 4711


Udfyld formularen og vi kontakter dig

Henning Reinholdt
Ansvarlig Indehaver

Email: hr@helleskovby.dk

Ejendomsmægler & Valuar mde

Erfaring siden 1977 med salg af ejendomme.

Åbent alle ugens dage!

=> Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforering

Skal de sælge?

=> kontakt os helt uforbindende for en drøftelse af Deres salgsmuligheder.

Kunde anbefaling

Vi har i nogen tid haft min mors hus til salg.

Men da Robert Rasmussen kom til, skete der en forskel. Med hans friske gå på mod, fik han kontakt med mange interesserede købere. Han var en god forhandler, så både køber og sælger var tilfreds.

Robert Rasmussen er en man kan have tillid til med hans ærlige og ansvarsbevidste arbejdsform.

Vi var meget glade for samarbejdet.

Med venlig hilsen
Anne

Kunde anbefaling

Hej Helle! Stor tak for vores samarbejde, som gik hurtigt,nemt og smertefrit.Jeg er meget imponeret, at i fik solgt min lejlighed på under et måned! Og til pris som alle var glade for. I øvrig syntes jeg, at det var professionelt arbejde som i har gjort! Og selvfølgelig vil jeg anbefale at bruge jer som mæglerne til alle.

Med bedste hilsen
Dennis R.

Kunde anbefaling

Da jeg skulle finde en ejendomsmægler til salget af min afdøde fars liebhaverlejlighed i Skodsborgparken, valgte jeg efter kontakt til et par ejendomsmæglere Helle Skovby.

Det var vigtigt for mig, at Helle Skovby demonstrerede godt kendskab til lejlighederne i bebyggelsen. Lejligheden blev solgt på en måned og til en pris, der lå væsentligt over vurderingen fra anden ejendomsmægler.

Jeg har anbefalet Helle Skovby til en sælger af en anden lejlighed i Skodsborgparken, men denne valgte en anden ejendomsmægler. Vedkommendes lejlighed blev sat til salg samtidig med min fars, men der har kun været få henvendelser fra interesserede.

Annette Kofoed

Kunde anbefaling

Jeg har lige solgt min lejlighed via en super professionel mægler, Helle Skovby, som har ordnet det hele for mig. Hun fulgte fint op på de henvendelser, der har været, og jeg blev hele tiden orienteret om, hvordan status var.

Hele processen kørte som smurt. Jeg havde ikke ventet, at salg af en ejendom kunne gå så let. Tak, Helle for et rigtig godt samarbejde.

Jeg kan uden forbehold anbefale ejendomsmægler Helle Skovby.

Venlig hilsen
Joybelle Hansen

Kunde anbefaling

Efter både at have købt lejlighed og solgt grund og hus gennem Helle Skovby har jeg erfaret at man uanset om man er køber eller sælger får en i alle detaljer hurtig, kyndig og loyal hjælp.

Søren Egeskov

HELLE SKOVBY HAR SOLGT VORES HUS!!!

Vores Strandvejsvilla har været til salg i fem år. Først hos 3 forskellige liebhavermæglere.

Havde disse mæglere udvist samme flid, omhyggelighed og dygtighed som Helle Skovby, så havde det været solgt forlængst!

Helle Skovby har solgt det, trods at markedet hele tiden har været for nedadgående. Vi fik samme pris, som vi forlangte hos de andre mæglere!

Ud over honoraret vil vi give 6 flasker Champagne!

Vi kan på det varmeste anbefale Helle Skovby som ejendomsmægler.

Med venlig hilsen
Søren Egeskov

Jakob Venø Schougaard, Kristensen Properties A/S

I forbindelse med en salgsopgave af en større strandvejsvilla valgte vi, at arbejde sammen med Helle Skovby.

Valget faldt på Helle på grund af hendes meget professionelle tilgang til opgaven, men også grundet en ligefrem, åben og ærlig dialog om opgavens udfordrende karakter. En ikke nem salgsopgave endte med et for alle parter acceptabelt salg.

Tak for et rigtig godt samarbejde.

Jakob Venø Schougaard

Dorthe og Henning Klestrup

Kære Helle Skovby og Michael Nielsen,

I 2011 overtog vi en dejlig lejlighed i Skodsborgparken med udsigt over havet mod øst og skoven mod vest. Lejligheden blev købt via Jer, og vi må sige, at det var et godt valg for os og en virkelig god oplevelse under salgsprocedurerne. God rådgivning og god stemning.

Og så var det ikke slut. Vi havde gennem lang tid forsøgt at sælge vort hus i Fredensborg gennem lokal mægler – parallelt med købet af lejligheden, men det var ikke lykkedes. Der var ganske enkelt for få henvendelser og manglende opfølgning fra mæglers side.

MEN så kom I som ejendomsmægler Helle Skovby ind i salget. Og så gik der gang i sagerne. I havde en helt anden ”holdning” til vort hus i Fredensborg og dermed helt andre salgsprocedurer og -muligheder med bedre opfølgning, gode råd og - som da vi købte lejligheden gennem Jer - god salgsstemning både hos sælger og potentielle købere. Og det betyder alt. Vi fik således flere interesserede købere på 3 uger, end der havde vist sig i et helt år, og blandt emnerne flere potentielle købere.

Så huset blev solgt. Fantastisk positivt.

Derfor kan vi gerne anbefale andre at benytte Jeres mæglerservice med stort tryk på ”service”. En god og effektiv oplevelse.

De bedste hilsener
Dorthe og Henning Klestrup, Skodsborgparken

Jens Ole Miang

Da vi skulle finde en ejendomsmægler til salget af min afdøde fars liebhaverlejlighed i Skodsborgparken, faldt valget efter en grundig sondering på Helle Skovby, fordi vi gav mæglerens lokalkendskab meget høj prioritet.

Vores forventninger blev indfriet til fulde. Helle Skovby går til sagen med en imponerende energi og entusiasme og alle detaljer bliver fulgt til dørs.

Opfølgning og tilbagemelding efter åbent hus arrangementer og fremvisninger var i særklasse og den opnåede salgspris lå pænt over, hvad andre såkaldte liebhavermæglere ville udbyde lejligheden til.

Jens Ole Miang

Finn M. Rosenthal

Jeg har både købt og solgt boliger gennem Helle Skovby i en årrække, og den flid, entusiasme og ordentlighed hun udviser er en sjældenhed i branchen – jeg kan derfor trygt anbefale både købere og sælgere at engagere sig med denne mægler.

Mvh
Finn M. Rosenthal

Aase og Frede Vinum

Da vi besluttede os til at sælge vor lejlighed i skodsborgparken valgte vi Helle Skovby som mægler.

På trods af afmatningen på markedet blev lejligheden solgt efter blot 2 måneder med kun 3 annonceringer med åbent hus.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og oplevede Helle Skovby som en meget kompetent og sympatisk mægler.

Med venlig hilsen 
Aase og Frede Vinum